Tule mukaan!

 

Järjestääkö organisaatiosi maahanmuuttajien vertaistoimintaa?
Tai haluaisitko tietää siitä lisää?

 

Tule mukaan VeTo-verkostoon!

 

VeTo-verkosto on maahanmuuttajien vertaistoimintaa järjestävien organisaatioiden yhteistyöverkosto. Verkostoa koordinoi Suomen Pakolaisapu.

Verkoston tavoitteena on kehittää maahanmuuttajien vertaistoimintaa ja lisätä vertaistoimintaa järjestävien organisaatioiden yhteistyötä. Verkosto tarjoaa jäsenilleen tukea, tietoa ja välineitä vertaistoimintaan. Vertaistoiminnan haasteisiin ei tarvitse miettiä ratkaisuja yksin - käytössäsi on 80 jäsenorganisaation asiantuntemus!

VeTo-verkoston jäsenyys on organisaatiokohtainen. Organisaatio nimeää verkostoon yhteyshenkilön tai yhteyshenkilöt, jotka toimivat viestinviejinä verkoston ja oman organisaationsa välillä.

VeTo-verkoston jäseneksi voi liittyä organisaatio, joka:

  • Järjestää maahanmuuttajien vertaistoimintaa ja/tai haluaa vahvistaa maahanmuuttajien vertaistoimintaan liittyvää asiantuntijuuttaan

  • Sitoutuu verkoston tavoitteisiin ja toimintaperiaatteisiin

  • Sitoutuu vertaistoiminnassaan poliittiseen ja uskonnolliseen riippumattomuuteen

  • Toimii hyvän hallinnon periaatteiden mukaan

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Liittyminen ja verkostossa toimiminen on täysin maksutonta.


*
*
*
*
*
*
*
*
*

*

 


 

 

VeTo-verkoston tavoitteena on kehittää maahanmuuttajien vertaistoimintaa ja lisätä vertaistoimintaa järjestävien organisaatioiden yhteistyötä. Laadukas vertaistoiminta edistää kotoutumista, hyvinvointia ja osallisuutta. Verkoston toiminta pohjautuu seuraaviin periaatteisiin: yhteistyö, kehittäminen ja vertaistuki. 

Tutustu tavoitteisiin ja toimintaperiaatteisiin tarkemmin lukemalla VeTo-verkoston verkostokuvaus.


*

 

Vertaistoiminnan poliittinen ja uskonnollinen riippumattomuus on tärkeää, jotta toiminta tukee osallistujien kotoutumista, hyvinvointia ja osallisuutta. Vertaistoiminnan tulee olla avointa kaikille uskonnosta tai poliittisista mielipiteistä riippumatta, eikä sen tule edistää mitään tiettyä poliittista tai uskonnollista agendaa. 


*

 

Yhteystietoja käytetään vain verkoston sisäiseen viestintään, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Voit halutessasi tutustua myös verkoston rekisteriselosteeseen

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.