Vertaisohjaajien kahvit

Vertaisohjaajien kahvit ovat Kasvokkain-toiminnan kouluttamille vertaisohjaajille tarkoitettuja teemallisia keskustelutilaisuuksia. Kahveilla vertaisohjaajat voivat verkostoitua ja saada tukea ja uusia ideoita vertaisryhmiin.

Vertaisohjaajien kahveja järjestetään neljä kertaa vuodessa eri paikoissa. Jokaisessa tapaamisessa käsitellään jotakin tiettyä teemaa tai ohjaustaitoja. Kahveja järjestetään yhteistyössä VeTo-verkoston jäsenten ja vertaisohjaajien kanssa.


 

Vuoden 2018 viimeiset vertaisohjaajien kahvit:


 

Uusi vertaistoimijapankki ja oman asiantuntijuuden esille tuominen

Aika: tiistai 11.12.2018 klo 18.00 - 20.00

Paikka: Microsoft Talo, Keilalahdentie 4, Keilaniemi, 02150 Espoo

Tila: CIE

 

Joulukuun tapaamisen aiheena ovat oman osaamisen esille tuominen ja uusi vertaistoimijat.fi-palvelu.

Tavoitteena on, että vertaisohjaajat oppivat kirjoittamaan vaikuttavasti omasta osaamisestaan ja vahvuuksistaan. Toisena tavoitteena on, että vertaisohjaajat rekisteröityvät vertaistoimijapankkiin.

Oman osaamisen esille tuomisesta kertoo Väestöliiton henkilöstöasiantuntija Paula Mattila ja vertaistoimijapankkia esittelee Suomen Pakolaisavun suunnittelija Hanna Rantala. Vertaistoimijapankin avulla lisäät näkyvyyttäsi vertaisohjaajana ja saat tukea ohjaustyöhösi. Tämänkertaiset kahvit ovat myös erinomainen tilaisuus nähdä Microsoftin tilat.

Tarjoamme tapaamisessa kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa. Kahveille mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova.

Käytössämme on 10 tietokonetta, joten voit ottaa halutessasi mukaan oman kannettavan tietokoneen tai tabletin.

Ilmoittautumislomake avautuu tälle sivulle torstaina 8.11.2018 ja sulkeutuu keskiviikkona 5.12.2018.

Lisätietoja: Petri Komulainen, petri.komulainen@pakolaisapu.fi, +358451209036