Uusi jäsen: Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry

5.2.2018

Miitti (Monikulttuurisuus, Ihmisyys, Ilo, Toiminnallisuus, Turvallisuus ja Innovaatio) on Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry:n hanke Helsingissä Lapinlahden lähteellä. Miitti on ihmisten projekti, ihmisiltä ihmisille. Edistämme turvapaikanhakijoiden ja maahanmuuttajien integraatiota sekä kantaväestön kohtaamista oppien, hymyillen ja yhdessä tehden. Miitin toiminta pohjautuu osallistujien keskinäiseen vertaistukeen. Miitin visio on, että ennakkoluulot rikotaan vuorovaikutuksella ja yhdessä tekemisellä. Miittiä rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Miitin vuoden 2018 ohjelmassa on kielten opetusta luovilla menetelmillä, Friends Without Borders-kohtaamiset, Kaikki soittaa- musapaja, Open Kitchen -ruokaillat ja Latinomix-yhteisötanssit. Toteutamme myös Opetus- ja kulttuuriministeriön vihapuheen vastaista kampanjaa Tanssi vihapuhetta vastaan-liikkeellä kohti yhdenvertaisuutta. Kampanjan ohjelmassa on tanssia, joogaa, sulkapalloa, futista ja krikettiä. Kesällä 2018 Miitti lähtee kaduille ja puistoihin tanssimaan vihapuhetta vastaan.

Järjestämme Miitissä myös toiminnallisia workshopeja kouluille ja eri yhteisöille. Miitin toiminta on kaikille avointa ja siihen voi tulla mukaan ilmoittautumalla Facebookissa tai puhelimella. Miittiin voi tulla myös vapaaehtoiseksi tai harjoitteluun.

Miitin yhteyshenkilönä verkostossa toimii projektipäällikkö Marja Helinä Nuutinen - tervetuloa mukaan verkostoon!


Marja Helinä Nuutinen
Projektipäällikkö
marjahelina.nuutinen@lapinlahdenlahde.fi
040 5654609